Samota.

Samota.

Anotace: Nikdy nejsi sám.

Sbírka: Chvílka čtení

Parkem jdeš sama
slzy máš na krajíčku.
sedáš si v koutě
na opuštěnou tam lavičku.

Ptáčkové slétli se,
kolem vesele poskakují,
že sama tu už nejsi
ti svými hlásky oznamují.

I tobě se někdy může stát,
kdy myslet si budeš,
že už tě nikdo nemá rád.

Stejně jako ptáci
se v houf svůj slétají,
děti do svých domovů
se nakonec vždy rádi vracejí.
Autor jozífek, 06.12.2012
Přečteno 673x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí