Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Vzpomínat se dá různě

Sbírka: Ze života

Hladina modrá se kamenem rozčeří,
jak srdce naše úderem Lásky.
Tůň kámen pohltí,srdce se uklidní,
na obou zůstanou jen chvíli vrásky.
Čas všechno zahojí,zacelí rány,
jen někde hluboko vzpomínky zbudou.
Když jednou vytanou,otevřu brány,
pak sami odletí jak černý mrak.
Jako když vyplašíš divoké vrány,
však jednou vrátí se,
jako ten pták…
Autor Fonlord, 30.12.2012
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí