Slovíčka

Slovíčka

Anotace: něco o slovech

Sbírka: Ze života

Leťte si slovíčka,
hledejte cestu,
k lidem a srdcím
co nejsou z kamení.
K těm kteří pochopí,
že není trestu
když zradíš Lásku,
co blízko pramení.
Ach slova,slovíčka
leťte tam dál,
vždyť srdce v rozletu
jsem do vás dal.
To srdce srazili,
pro Lásku jinou
mojí či naší,
čí vlastně vinou ?
V prachu teď leží,
Ty zvednout ho smíš,
snad Tvé srdce vyzvedne,
i mé kousek víš.
Tak leťte slovíčka,
já moc bych si přál,
aby jste věděli
proč jsem vás psal…
Autor Fonlord, 04.01.2013
Přečteno 643x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle pustit mezi lidi a za sto let je z toho lidová píseň. :-) Fakt pěkná básnička!

27.01.2014 22:33:36 | Katerinka

Zkusím nabídnout Nedvědům nebo Moravance :-)

27.01.2014 22:35:45 | Fonlord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí