Sen

Sen

Anotace: něco o snech

Sbírka: Ze života

Přišla jsi k ránu
Lehká jak vítr
Milá jak dítě
Jak bouře vášnivá
Toužil jsem mít Tě
Po celou noc
Roztáhnout sítě
A mít tu moc
Dělat ty věci
Když nikdo se nedívá

Přišla jsi k ránu
To už byl den
A moje touha
Se změnila v sen
Autor Fonlord, 04.01.2013
Přečteno 692x
Tipy 3
Poslední tipující: Alexej, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí