Smetený prach

Smetený prach

Anotace: O snáři, nebo o někom... ?

Pamatuji si na úsměv,
pamatuji si na jeho tvář.
Po čase, po letech,
mi odpověděl snář.
Osud nebo náhoda?
Jak vyložit si to mám?
Opět teď, po něm pátrám.
Ve vzduchu sídlila pohoda,
a toto setkání,
mi tak přirozené připadá.
Jako kdyby se čas ztratil,
jako kdybych ho naposled viděla včera.
Vždyť objevil se znenadání,
stejně pořád vypadá,
jako tma letního večera.
Autor Liquid vamp, 14.01.2013
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí