Přes ucho

Přes ucho

Anotace: jehly

Přes ucho jehly vcházím do nuly
Kelvina, neváhej vjet
se mnou do dimenzí skrz formuly
termodynamických vět

nevratných dějů experimentum
crucis, v kritickém množství
zčenalí nadobro, k vědy výmětům
černí rtů přilnem, jež tkví

na limitním temnu do srdcí děr
lásku poznat pod prahem
absolutní nuly, vážně mě ber
v klidu hmoty neblahém

ustrnout v polibku nekonečném
nemusíš z něj mít hrůzu
v způsobu určení příslovečném
- uchem jehly dát si pusu
Autor Petbab, 14.01.2013
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiná, Psavec, poetka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, ST.

14.01.2013 21:54:04 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí