probouzení

probouzení

Anotace: Do nasněžena

zaťuká ráno známou písní
prachovou rozkoš chce ti vzít
oči otevřít
jen pro ty barvy co se rodí
pro čerstvě namazaný sníh
na krajíc trávy právě dovezené
z mraků na saních

pošle tě k horkým pramenům
nastavit tvář až ke kotníkům

když se ti po těle beránci proženou
a kůže hladká náhle skrabatí
je čas se vynořit vlasům fén pro radost
a nohy nasoukat rychle do gatí..
to abys v teple byla
a oblast vzácná .. nestudila

potom jen s máslem housku k chuti
a trochu lógru utopit
uklidit kostým "ze hry o labuti"
pár pírek (třeba na zrcadlo nalepit)

vzít boty z úsně nedospělé srny
ať hřejí cestou závějí
a rukavice, třeba z ovčí vlny
ať ruce se ti nechvějí..
přecijen venku mráz se hlásí
a tvářím kreslí jemnou růž...

já vezmu nůž a z ledu co tu zraje
průsvitnou sochu k dveřím tvým
andělské křivky
s tváří .... v zrcadle co vídáš
za jasné nocí postavím
Autor zamotán v nedospělosti, 18.01.2013
Přečteno 596x
Tipy 10
Poslední tipující: Avola, poetka, hanele m., Robin Marnolli, Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc líbí, oslovila.
krásná.
RM.

18.01.2013 12:47:22 | Robin Marnolli

JJ. Byla krásná a taky mě moc oslovila :))

18.01.2013 17:58:45 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí