Boj

Boj

Anotace: chci jen tebe

Držím se v temnotě
a tak trochu předstírám

-doufám že tě zajímám-

Tušíš mou zradu
a nebo jsi nevinný?

Předložím porotě
veškeré důkazy
-vždyť našeho vztahu píši dějiny-

Jsi tedy připraven?
Začíná bitva
převeliký boj

Jsem trochu jiná
přiznávám, byl's napálen

Jen nemohu ignorovat
ten lásky roj
-to poletující štěstí
když se na mě usměješ
když můj chlad roztaješ
a celý svět rozzáříš

Je pouze na tobě
ať výsledek bitvy vyhlásíš
Autor Lioness, 27.01.2013
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: Rosie231, Draconian, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí