Rozkvétá ve mně květina

Rozkvétá ve mně květina

Anotace: z 27.1.2013. Co se stane, když mě obejme?

Sbírka: Oblek z oblak

Rozkvétá ve mně květina jediná.
Na rtech mých kořeny má
z přadlena přadleny
zelený závistí.
Nejistí nejistí mi nic
když ti vstříc natahuji ruce.

Zarmoucen v mouce
toulce podlehl.
Ulehl v mechy.
Střemchou střechy posety
všechny klevety
rozstřihnu klepety.

Dvě věty mi zbyly
na bílý peřině.
Měřil mě tam metrem krejčovských panen
ve stínu ramen svázaných s minulostí.
Dotknu se zlosti, která taje.

Na břehu ráje.



27.1.2013
Autor Jiřinka Mignonka, 28.01.2013
Přečteno 557x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná:-)

28.01.2013 20:16:58 | Robin Marnolli

děkuji Robine:)

29.01.2013 08:50:34 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí