Než se perly vodou smyjí

Než se perly vodou smyjí

Anotace: po dlouhé době taková báseň

Vyložím ti karty,

Lásko.

Vyložím je na stůl.

Jen počkej, až světla zhasnou.

jen počkej, až zhasnu.

 

Neuvidíš čísla karet...

jen ucítíš dotyky.

Symbolem je dotyk na ret,

co odsoudí nás pro hříchy.

 

Dlaněmi Tě budu číst,

budu hledat v znaménkách.

Vyslechnu,

co chce mi říct

Tvé tělo, než zavzdechá.

 

Křivek přáním vyjdu vstříc.

Přijdou chvíle napětí.

Perly potu bez ústřic.

A uvolnění v zajetí.

 

V propletenci energií

dál tvé tělo píše,

že než se perly vodou smyjí,

jsi zas

v rukou chtíče.

Autor tooc, 30.01.2013
Přečteno 754x
Tipy 12
Poslední tipující: Madanik, Jiná, Lioness, drew, Miriska, Theseus, Joe Vai, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joo takový mám rád no .-)

19.03.2013 22:28:37 | Madanik

SuperTip, vážně povedená, jak se zdálivě píše o kartách, ikdyž vlastně ne.. Moc se mi líbí =)

05.03.2013 09:16:21 | Lioness

Děkuji převelice :)

05.03.2013 09:21:58 | tooc

Wow, páni, ta se ti opravdu povedla. Taková divoce-něžná současně. ST ;)

30.01.2013 00:14:20 | Anne Leyyd

Nemohu jinak, než poděkovat :)
Jsem rád, že se líbí!

30.01.2013 08:13:45 | tooc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí