Dožívám

Dožívám

Anotace: Dožívám poslední šedý den zaslepený koncem bez naděje...

dožívám..
dožívám chvilky budoucnosti
cítím se jako na staveništi
nic se nedá postavit
dožívám poslední opilecké ráno
poslední pozdravy a rozloučení
avšak o ničem řeč není...
dožívám poslední šedý den zaslepený koncem bez naděje
už nepřežívám
dožívám
cítím se jako na staveništi
nic nepostavím do budoucnosti
chrám ani malou plachetnici
jepozdě na nějaké naděje
čekám až poslední vlak pojede v 7:30
Mé srdce prázdné přestalo již plakat
už nebude muset jen čekat..
poslední vlak řítí se pro můj život
těžce dýchám a jsem smáčená na kost
rychlík projel a já zas setřepala ten můj žal,
když otočím se on tam stál…
neznám ho však je to on
nežně se usmál a podal mi deštník…
Autor Anež, 02.02.2013
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, majdik 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí