Náhoda

Náhoda

Anotace: ...........................???

Sbírka: Chvílka čtení, Psaní pro Tebe(člověče)

Ráno je šedé i obloha pláče,
nálada lidí ta nebude jiná,
jenom kluk tam přes kaluže skáče,
že prší toho si vůbec nevšímá.

Tak i mně napadlo,co deště si nevšímat,
deštník mám,tak proč ven se nevydat?
Možná vhod přijde nějaké dámě,
mohl bych ji pod nim nabídnout své rámě.

Že prý jen náhoda přeje seznámení.
Co ten kluk ráno,to náhoda není?
Náhodě druhé to ublížit nemůže,
když občas sám člověk trochu ji pomůže.
Autor jozífek, 03.02.2013
Přečteno 667x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné!

03.02.2013 12:30:01 | synanceia

Děkuji

03.02.2013 13:30:25 | jozífek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí