Noční milenec Měsíc

Noční milenec Měsíc

Anotace: ...když jednou krásně zářil stříbřitý kotouč...

Když slunce k západu se kloní
A temná noc vládu přejímá,
Do myslí všech vkrádá se spaní,
Jen mne divná úzkost jímá.

To jeho záře stříbřitá,
Do oken se mi vkrádá,
Stříbrný vlas se lehce třepotá,
Nyní jeho nastává vláda.

Tvář bledá a očí zářivé,
Strach můj náhle se ztratil,
Polibek vtiskly na tvář jeho rty chladivé,
Prazvláštní svit celou mně zalil.

Na kůži dotyk jeho příjemně chladí,
Však brzy již den bude,
Slunce lásku mou zase zradí,
Já ale vím, že zítra opět přijde…
Autor Snící čarodějka, 04.02.2013
Přečteno 606x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Emka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí