Té (ne)známé

Té (ne)známé

Anotace: ach, jak ta je kouzelná

Ta dívka co prochází se
podél řeky, bledý výraz
ve tváři lze vyčíst
Křičí na dno vzdušných
moří, v ruce drží...
perlu
Usmívá se na
kmeny stromů
objímá je, přeje si
jen ta nejtajnější
přání
…..
Ah drahý, miluji tě
Osvoboď mne z
nejhlubších kořenů
deprese, ze stavů
stínů
posaď mne na svůj
klín

Nedrž mé tělo pevně
ale raději jemně
...
Jsem křehká jak
dračí vejce
Autor Lostgen., 06.02.2013
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí