Roaring twenties

Roaring twenties

Anotace: začínaly již v roce 1913

Na Slunci řvou Roaring twenties
stovku let nepřetržitě
lesk rtů a adamas dentis
maj hity pro mne, jsem dítě

s nohama do ix, pak do o
charleston protuberans tančím
za mříží jako zvěř v zoo
svých vlastních zábran, k pavlačím

sluneční soustavy, v rytmu
sunflappers se vydovádím
na osm dob opepřím tmu
s osmi planetami sladím

ragtimestep, pudy nekrotím
po plazmatu trampolíny
pěnu žhnu paprsků proutím
jak s pamětí matrac líný

na Slunci dvacátá léta
nekončí, charleston dál hrají
sto let má dvacetiletá
taneční.. o páté k čaji
Autor Petbab, 07.02.2013
Přečteno 404x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Miriska, Avola, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí