Jan Pudař

Jan Pudař

Anotace: ...

 

 

Prosím, jen chvíli, postůj se mnou

a popřípadě ulehni

nejsem z těch, co si ruce nemnou

ač je to lehce přízemní

 

leč pud vítězí nad předsudky

a nenechá mě vydechnout

je na počátku vždycky prudký

než už už se zas trhne z pout

 

mám napilno, vždyť žijem jednou

co nestihnem, to propadne

tak pluji řekou nepřehlednou

co není jenom pro vadné

 

 

 

 

Autor vkl, 11.02.2013
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí