Chápu

Chápu

Anotace: Pochopil jsem. :)

Ano chápu, kde míříš,
i když to nechci,
jiné obratně svádíš,
ale klidně vem si.

Já pochopil, opět,
že mám se vrátit,
až popíšu do vět,
nechci tě ztratit.

Až budu mít v sobě,
postavit se hrdě vzhůru,
přijdu zas k tobě,
a konečně uvidíš vzpěru.
Autor Henry_propper, 12.02.2013
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí