Tma se střídá s realitou

Tma se střídá s realitou

Anotace: básníci ve svých snách

Tma se střídá s realitou

básníci ve svých snách

máš mě doma přiopitou

potácím se v mrákotách

Jako básník v moři ticha

Zíráš na mě omráčen

Já v tom tichu ztěžka dýchám

Tma se střídá s jasným dnem

Sen proplouvá realitou

Nemám duši, mám ji skrytou

Máš mě doma přiopitou

A cítíš se omráčen.
Autor ahojthuy, 17.02.2013
Přečteno 520x
Tipy 1
Poslední tipující: Jack Salmon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí