I přes to...

I přes to...

Anotace: Čas je to jediné, co mi schází.

I přes to, o co žádám. I přes to, čím jsem.

Čas je to jediné, čeho si vážím,
však vím, že jednou dožene Tě stáří.
Chtěl jsem Tvou duši, avšak nyní chci i Tebe,
proč jen odcházíš, ztrácím i sebe.

Hledím do šera a tiše se proklínám,
v mukách a bolestech, tiše usínám.
Víra a naděje, to jediné mi zbylo,
avšak vše ostatní, peklo pohltilo.

Jméno Tvé už roky volám,
jedině ozvěny se však dočkávám.
V temném koutě, duše své,
odpykávám si svůj trest.

Jak však roky plynou, volíš si Ty cestu jinou...
Autor AlexisBlake, 18.02.2013
Přečteno 523x
Tipy 5
Poslední tipující: Eru Alonnar, Descardea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s Dameirou dokonalé. ST

11.08.2020 18:49:13 | Eru Alonnar

Ach můj bože, nikdy bych nevěřila, že budu něco takového číst! Je to dokonalé!

21.02.2013 20:29:11 | Dameira

moc pěkné dílo!!!

18.02.2013 20:00:47 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí