Nájemník

Nájemník

Anotace: ..

Jsem tu,
Ty jsi tam.

Na ty chvíle?
Už jen vzpomínám ..

Usměv ,dotek ,pusa
Pak nachvíli jsem usla

Probudila se v prázdnotě,
špinavých lží temnotě.

Žít s tebou?
Už nemám zájem!
Zaplať mýmu srdci nájem.

Bydlel jsi dlouho,teď jsi dlužníkem
klíče ke mě tajemníkem.
Autor Naoun, 19.02.2013
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Jack Salmon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povítat.

19.02.2013 18:54:20 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí