Ranní melancholie

Ranní melancholie

Anotace: Myšlenky prázdného pokoje.

Tak,jako Orfeova harfa

Obměkčila Cháróna k slevě dvou mincí

A krásná Helena

Popletla hlavu Trojskému princi

Tak i Ty rozprostřelas

V mé mysli temný baldachýn

Řekla jsi,cos chtěla

A nechala

Ať o nás dvou přemýšlím.

 

Jsi krutá

Jako Lilith,když odešla z ráje

Bachova tokáta

Již snad sám ďábel hraje

Odešlas beze slov,

Jenom hlavou trochu kývla

Na moji otázku unuděně zívla

Aby jsi vzápětí

Roztáhla svá křídla

 

Krásná a tajemná

Hebké Tvoje tělo

Žíznivé lůno,co mou lásku chtělo

Podivné kreace,experiment vášní

Jen,co jsi odešla

přišlo mi to zvláštní

Jak dveře zapadly

Cítím se osamělý

Oba jsme dosáhli toho,co jsme chtěli?

Já sám si odpovím,laxně a krátce

To opravdu netuším,tak prosím:

Vrať se!

 

                       

 

 

 

Autor Bakchus, 20.02.2013
Přečteno 571x
Tipy 3
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohové... neotřele krásná!

25.02.2013 20:10:39 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí