Dvakrát

Dvakrát

Anotace: Když chcete to samé vyjádřit veršem pokaždé jinak... Jde to? Posuďte sami.

Hledám tvůj odraz ve vločce sněhu.
Hledám tvou jemnost v krůpěji vody.
Tvůj kočičí půvab, tvou kočičí něhu.
Na tvojí krásu teď pěji oslavné ódy.

Hledám tvůj odraz ve sněhové vločce.
Hledám tvou jemnost ve vodní krůpěji.
Tvůj půvab a něhu co patří jen kočce.
Na krásu tvojí teď oslavné ódy pěji.
Autor Emeritní Profesor, 20.02.2013
Přečteno 548x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí