Přesah nejen přes sítnici

Přesah nejen přes sítnici

Anotace: ...


na nosné stěně dvě cihly trčí
krčí se dělník z východu
výhodu ztratil
veškerý obnos
vrací se do země původu

přes linku čela ofina vlaje
poberta zraje .. nevidí
závidí slávu

že kávu svou

Justin si pije tak nějak pyšně

z Míšně

co ty dva spojuje
bojuje

jeden o přežití

druhý

snad svou lásku chytí

na hlasy

co asi rodí se pod vlasy..

 

staletý ořech stále plodí

shodí své listí poza plot

v popisném čísle 34

chmýří již doutná, žhavý hněv z kamen

plamen jak trest

za to že ty máš plody svěží

leží jen odpad

s podzimem

 

šípy podomácku

pár slepičích per

do žeber

proniká za účelem trestu

cestu za mou milou

shnilou duši svojí

neber víc

 

na měsíc

smutný vlk hledí

sedí a hrdelnímu zvuku

co se dere z jeho hrudi

studí zem do nohou

nebohé duši

nevěří

 







 

Autor poeta, 28.02.2013
Přečteno 409x
Tipy 12
Poslední tipující: Robin Marnolli, střelkyně1, kudlankaW, Psavec, Aťan, Joe Vai, Sarah, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na hlas by mě chytil.. ale vícera hlasů pod jedněmi vlasy už se asi bojím..

28.02.2013 09:04:16 | hanele m.

Teď (nebo dřív) zjistili, že pod věštírnou v Delfách je schovaná sopka a ty výpary mohly způsobovat slyšení hlasů . Takže vlastně ty věštci se sjížděli metanem :)

28.02.2013 09:07:39 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí