Vzdychání

Vzdychání

Anotace: krásná píseň

Úplněk tě mění ve vlčici

toužící po špetce jemnosti

hlazení po něžných partiích

mé prsty zarývají se do srsti

pod miliony střepů světla

snažíš se vyjádřit uspokojení

v našem lesním království

.

intimitu zaručuje stromů zámek

mám rád jak

na severu píseň lásky zpívá liška

polární

Autor Lostgen., 28.02.2013
Přečteno 699x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, Lioness, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí