Naděje snů

Naděje snů

Anotace: nestyďme se za to jací jsme a co se nám líbí, každý má právo na naději a štěstí.

V zářivých očích poníků,

barvy duhy planou,

láska touha i přátelství,

tu nestojí stranou.

 

Equestrie zem je krásná, 

je to sen všech lidí,

však někteří z nich ran se bojí,

tak za své sny se stydí.

 

Nestyďme se přátelé,

za naše touhy krásné,

vždyť pro každého na světě,

svítí slunce jasné.

 

Je to světlo nadějí,

na lepší svět spásný,

kde nenávist je neznámá

a život je krásný. 

Autor Adrifinell, 01.03.2013
Přečteno 797x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jeden díl jsem zhlédl a mé ..nene.. Stále platí, sorry

01.03.2013 19:09:34 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí