Angie

Angie

Anotace: ...

Z magneťáku něžné tóny,
na stolku skleničky s nedopitým vínem.
V hlavách mírné opojení,
skončili jsme ve spojení
duší i těl.
Kdo je tím vinen?
Snad to byla chemie,
možná i láska,
možná ta hudba od Stonů
na desce,co praská.
Angie,to jméno zpěvák vzývá,
Angie,jsi pro mne celá,
ať nikdy neskončí tento čas,
ať Mick nám krásně zpívá,
ať okamžik navždy zůstane v nás.
Angie pustíme si zas.
Autor Bakchus, 08.03.2013
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí