Růžový tulipán

Růžový tulipán

Anotace: z 21.3.2013

Sbírka: Ladná vlna dní

Necítím vůbec nic
jen sladkost v ústech roste
z prosté vlny závanem
rameno v tričku zapraném.

Olizuju si rty
tobě naproti
dobro sálá ti z duše
a já tuše kolem tebe lila květiny
jediný stvořím
akvarel.

Na panel napíšu křídou
když přijdou tvoje oči opět
že pět poupat poutat k sobě nesmím
jen zapět v náručí skřivanů.

Ve sladkém závanu za paravánem
jsi tu pánem.

Tvář obarvenou růžovým tulipánem.
Autor Jiřinka Mignonka, 21.03.2013
Přečteno 728x
Tipy 5
Poslední tipující: poeta, Robin Marnolli, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak tedy do růžova...

21.03.2013 21:41:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí