otázky v pohledu

otázky v pohledu

Anotace: ...víc toho nesvedu...

můžu mít chvilku Vašeho času?

můžete naslouchat tóninám hlasu?

můžete z nich číst dotazy,

na srdce spoutaná provazy?

můžete mi říct upřímně,

zda se cítíte nevinně?

chtěl bych se Vás teď otázat,

na pocit, co nelze zakázat...

tak povězte mi ústa, cizí rety rudé,

ptám se Vás pohledem, co s námi bude...

Autor Jaine, 30.03.2013
Přečteno 456x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo...má to hlavu a patu;-)
RM.

31.03.2013 07:42:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí