kurz nevaření

kurz nevaření

Anotace: :0)

 





rozpustils

na dně mé pánve kapky tvého chtíče

nechal je v žáru touhy hřát

 

z obou stran opékat

a jen pár zrnek soli

kroužek cibulový

kolem prstu dal

 

já ti to chvíli žrala

jak malá předkrm na rtech polaskala

abych se chvíli potom

stala objetí

 

koření exotiky

pralesní vůně

prokletí

 

tvých rukou dotyk 

                                                         

zanechává

spálená místa na těle

a vůně  černé kávy je tak silná

že i kdybych chtěla        naše těla

spojit v jedno

 

nemám čím

 

okvětní plátky dokonalých plodů

vážeš mi kolem  krku

a svodů mých se letmým

 

dotýkáš pohledem

 




 

 

 

 

Autor poetka, 30.03.2013
Přečteno 488x
Tipy 6
Poslední tipující: Izza, G30R63, Jaine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí