Polární

Polární

Anotace: den

Půl roku en face budu Slunci
polární den sdílím teprve
krátce, střety mezi odpůrci
a přívrženci těl bez krve

přízračných neřeším, dík nocím
slunečním na ledu, depresi
eliminuji vševidoucím
dnem, jen Ty tady scházíš, kde jsi?

daruj sobě děs, adrenalin
bílé magie ker oceánu
Ledového, postrádám malin
barvu Tvých rtů, krev pozemšťanů
Autor Petbab, 12.04.2013
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí