Což však třeba dnes se zjeví?

Což však třeba dnes se zjeví?

Anotace: Po příchodu domů, píšu, jak chci, komu.

Což však třeba dnes se zjeví?
Jako čistý obraz náhle,
sen je splněn, a já živý!
Dýchám ale ještě dále?

Tady stojí, nevidíš ji?
Zírám, hledám, kroutím hlavou,
v ruce svírám vlastní hýždi!
Dnes již časem dávno čpavou.

Nepříjde již, to vím jistě,
a konec jasně prozírá,
vyhasnul jsem, třeba příště,
pak kulka hlavu prodírá.
Autor hselby, 13.04.2013
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí