Polárna ruža

Polárna ruža

Anotace: rozkvitla

Polárna ruža z krýh rozkvitla
sfotografoval som si ju tam
kde som kvet objavil, z vozidla
vo tvare disku, tej fotke dám

z facial recognition snímača
zhotoviť rám diamantový
ľadový pôvab ma vytáča
do nepríčetnosti, skratový

prúd v mojich očiach sa zaiskrí
spoznám jej meno za okamih
si to Ty? do srdca sa mi skry
tiež ľadového a zo samých

kryštálov s odrazmi podoby
jedinej, vynadívaj sa tam
na seba zo všetkých strán, hobby
prapodivné mám, tep nahmatám

sotva, pri bozku som znehybnel
v momentke s ružou, vo dvojici
vrhajúc tieň, kým som spriesvitnel
na dotyk v pier opozícii

obrázok ak na net zavesím
rozpoznáš tvár v ruži, v perách skrat
roztopil tú krásu - nevzkriesim
ostatné foto.. bozk na pohmat
Autor Petbab, 26.04.2013
Přečteno 445x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Psavec, Truckle, Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, ST.

26.04.2013 22:56:02 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí