Závislá

Závislá

Anotace: ..

Jsi jako droga

navýková prvním vdechem

Jsi jako první pomoc

když nevystačím s dechem

 

Jsi jako slunce

jež dobíjí energií

jsi jako vlahý déšť

jehož kapky mé tělo smyjí

 

Jsi jako noc

do které svůj stud skryju

jsi písek na pláži mého těla

kam svůj vzkaz vryju

 

Jsem těžce závislá

na lehkosti Tvého smání

jsem ryze nepoučitelná

a Ty prostě k zulíbání!

 

 

 

 

Autor Lioness, 06.05.2013
Přečteno 735x
Tipy 7
Poslední tipující: Matty09, Draconian, Robin Marnolli, Miriska, Bunney, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí