Chtěl bych...

Chtěl bych...

Anotace: ...

Chtěl bych být kartografem,
zmapovat tvé tělo.
Vykreslit výběžky,rokliny,pahorky...
úkazy zvláštní.
Než by se pod náhlou vášní
toužebně chvělo.

Chtěl bych být fotografem,
tvé křivky vystavit.
Vytvářet kompozice
a v zájmu expozice
zažehnout všechny svíce.
Umění v chtíč přetavit.

Chtěl bych být etnografem,
poznat tvé zvyky.
Proč máš své touhy,
od řasenky ráno na tváři čmouhy,
jak život s tebou může být dlouhý.
Proč při milování vydáváš tiché vzlyky.

Chtěl bych být básníkem,
verši popsat tvou krásu.
V každém odstavci
na věčném podstavci
vyjádřit své pocity.
Ve slovech najít spásu.

Chtěl bych být...
Autor Bakchus, 23.05.2013
Přečteno 792x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Liduška, Sima, Miriska, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...

24.05.2013 18:26:24 | Sima

Díky.

24.05.2013 19:31:19 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí