KONTRA POESIE

KONTRA POESIE

Anotace: mé - napsaná mnou milovanou manželkou(69)

Spadla hvězda z oblohy
úlekem zbledla
dopadla mi před nohy
a já ji zvedla

Hvězda spadlá z nebe
krásou celá srší
do rukou mne zebe
stříbro z vlasů jí prší

Stříbrné nitě -
svou vlídnou víru
upřádá v sítě
klidu a míru

Do té sítě zemi pak
chytí jak motýla
chvíli ji pohýčkat
zas zpátky jí posílá

A až zase srovná si
stříbrné vlásky
země dál ponese
poselství lásky
Autor RU 82, 26.05.2013
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, isisleo, Secretive, Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná s celkem dobrým rytmem:-)

27.05.2013 22:58:48 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí