Poslední sms

Poslední sms

Anotace: Rozchodů je stejně mnoho jako shledání...

 

nevzpomeneš

na rozlomené perly

lasturový lom

matný lesk

 

ani v leže

nevzpomeneš na blankytný odraz

na cínové louži

a modrošedý  kámen

 

už neslibuješ ani hory

jsou věčné minus jen

ani bílé z noci

 

já aspoň nezakopnu

v marné touze

slyšet tvé menu

 

stejně

Autor aravara, 31.05.2013
Přečteno 536x
Tipy 8
Poslední tipující: Noc17, V.N.Losinský, isisleo, Avola, přechodná záležitost, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí