Hledám

Hledám

Anotace: lalala

Hledám tě,

Volám do noci,

zhola mé duše,

v tichosti líbezné melodie,

ve stínu dubu a listí harmonie,

  • ožije sen, anebo neožije?

Chci potkat tě jen,

Což nesmím se ptát?

Zda jsi skutečný a volný jako pták.

Když vím, že tak, jak hledám já

Tak i ty tušíš,

Že světlo v našich duších

Změní se v nekonečno,

V ten širý oceán.


Budu tě hledat dál,

A je mi jedno, zda dnem čí nocí.

Uslyšíš mě, anebo neuslyšíš?

Anebo padne temný stín,

Na hlavu mou a v srdci rým,

jež zůstane snad neslyšen.

A odpluje pryč s kapkou deště.

Chci slyšet, jak voláš "Ještě neocházej"

 

Autor Daniela, 14.06.2013
Přečteno 614x
Tipy 7
Poslední tipující: zdenka, Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, Inna M., Isquieasuus, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to jistou dávku melancholie, a to mám rád. Pěkné verše.

15.06.2013 12:07:35 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí