...Pro tebe

...Pro tebe

Anotace: ...

Dotýkám se sluníčka
a ono hřeje.
Dotýkám se sluníčka
a ono svítí.
Dotýká se sluníčka
a jsi to Ty.
Dotýkám se Tebe
a hreješ jako sluníčko...tak krásně,tak hezky.
Autor lala, 15.06.2013
Přečteno 915x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí