Utonulé pokušení

Utonulé pokušení

Anotace: ..

Utopené nápady

v tůni očí Tvých

Myšlenky sápou se

se svými chapadly

A kdo je zkrotit stih'?

 

Občas člověku trable

vlastně nevadí

občas existuje 'zlo'

co po duši Tě pohladí

 

Okouzlení

nezvládáš mu odolat

Pokušení

neumí člověk

moc dlouho vzdorovat

 

Doteky po těle

doteky rtů

náhodné nechtěné

a vlastně v plánu

nesmělé

představy snů

 

Tak co bude dál

kdo tu realitu ochočí

..dřív než se v noční můru otočí?!

Autor Lioness, 26.06.2013
Přečteno 548x
Tipy 4
Poslední tipující: Matty09, Draconian, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se ti moc povedla. Je to perfektní.

26.06.2013 19:48:23 | Draconian

..narozdíl od reality :D děkuji Ti :)

28.06.2013 18:59:57 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí