...

...

Anotace: ...

S přáním krásného rána,
posílám úsměv,
co tě potěší.
Pohlazení,co tvojí duši utěší.
Objetí,co tě zahřeje.
Dotek,co tě rozehřeje.
Polibek,co zrychlí tvůj dech
a sladkou příchut zanechá na tvých rtech.
Posílám doufání a krásné chvilky,
snad nepromění se ve vzpomínky.
Autor lala, 27.06.2013
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milý a něžný

08.04.2016 21:48:01 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí