Iluze života

Iluze života

Anotace: Snění... Věnováno Denise.

Za žaluziemi z umělé hmoty,
skrýval své pohledy vrhané do nikam,
byl sklíčen, když spatřil neživoty,
doufal - jeho je jiný, že se vymyká.

Též přitom byl uzavřený v těsné kleci,
pozoroval dění pod nevelkým oknem,
jsouce otupen po všech těch drahých lécích,
věřil, že život může a leckdy je zlým snem.

Dost často býval v iluzivním světě,
kde nebylo žalu a žádných starostí,
kráčel si šťastně jak ve vrcholném létě,
ve lněném obleku s grácií, se ctností.

Však jednou pominul i účinek léků
zmatený procitl do hluboké noci,
pod okny uzřel kohosi na útěku,
Amoreta se zlatými šípy v toulci.
Autor kudlankaW, 07.07.2013
Přečteno 647x
Tipy 10
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, Avola, mikrojimbo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky znám jednu Denisu ale ta je příšerná ;-) jinak líbí muži z koupaliště :-)

07.07.2013 18:03:29 | xoxoxo

Je skvělé, že se Ti líbí junáci z koupaliště.

Na plovárně
v rauši
na měkko a tvárně
ve froté či flauši...

07.07.2013 21:27:07 | kudlankaW

Věnováno právě té,
kterou znáš...

Jsem poctěn tvou návštěvou dear D.

07.07.2013 21:24:10 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí