Horská romance

Horská romance

Anotace: inspirováno nedávnou Šumavou :)

Zapadne slunce

a ty uvidíš

svět lehce opojený tmou

neboj se, vždyť je to jen Noc ...

 

Uviješ věnec

z horských kopretin

a při západu

budeš jako skutečná víla ...

 

Večer se vyvezeš

vyvezeš tichou lanovkou

až na hřebeny jarních hor

a to jen tak pro radost ...

 

Zapadne slunce

za strmé horské lesy

a já podívám se s tebou

na západ chvíli z balkonu ...

 

V noci budeš spát

spát mi jen tak v náručí

a zůstaneš tak spát

až do společné snídaně ...

 

Ráno já tě vyvezu

tou horskou lanovkou

až ke slunce východu

- jen tak, z lásky k tobě ...

Autor Zasněný básník, 07.07.2013
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí