Dívce

Dívce

Anotace: ...

Vlasy její...
jsou hřbety mořských vln,
v nichž dominuje zlatá...

Při pohledu na ni
niterných dojmů jsem pln,
krajkoví lpí si na hedvábí,
svou dlaní s uzarděním po bocích,
podobných dost možná kytaře,
jež nepopsatelně vábí,
mihotavý světelný kužel
na přikrývce z kašmíru
rozeseté plátky růže...

Mé dychtivé polibky
na nachové tváře
rozechvělé dívky...
Autor kudlankaW, 04.08.2013
Přečteno 615x
Tipy 7
Poslední tipující: Murion, teniska, innominata, Avola, Robin Marnolli, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí