Růže

Růže

Anotace: v černi

Utrhl bych růži
vynes do vesmíru
vzpřímeně prýt pruží
neuvadne, výhru

svoji umí sdělit
hvězdám naokolo
s nima se spřátelit
věnčena gloriolou

třpytivých světýlek
kamkoliv pohlédnu
kdepak emo stýlek
kdepak, ani jednu

růži nenahradí
v černé tmě zřítelnic
Tvých, barvu, jež ladí
se rty, zuby ceníc

drkotám svým chrupem
zde, v kosmické zimě
ne tak růže s rubem
květu uvnitř, břímě

kalich nese hrdě
nehnutě až hrůza
hvězdy vidím rudě
v srdci neudusá

třeskutý mráz zvenčí
tlo zažehlé vášně
byliny prý léčí..
- hluboko jsou strašně
Autor Petbab, 13.08.2013
Přečteno 724x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí