xxx

xxx

Anotace: něco pro vás 11

 

 

Nevím náš vztah láskou nestrádal,ty si má láska
stím se vyrovnám.  
Čekal jsem něco víc vím o čem sníš
lítáš ve hvězdách semnou lásko má
jen já...  
Proč já,proč ty bolí nás to
a někdy víc toužíš lásku uchopit,
a miliony let je to dlouhý let
vzhůru ke hvězdám stebou lásko má
jen já..
Tak hezky spíš ,tak nevině štěstí nás nemine,
jen že mračna už blízko jsou
naše pouta se snaží rvát a to se nesmí stát
to nikdy lásko má  
naše pouto kouzlo má v tom věřím  a přísahám,lásko..
Čekal jsem něco víc
vím o čem sníš lítáš ve hvězdách semnou lásko má, jen já, jen ja....
Autor bylina, 24.08.2013
Přečteno 616x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí