Už je to dávno

Už je to dávno

Anotace: And everywhere I am...

Okupován nostalgií
a naložen v lihu,
s chirurgickou přesností
svou pálím první knihu.

Rána hnisá v místě vpichu,
chce se vrátit nazpátky,
musím se tak proti tichu
bránit svými sluchátky.

Plamen sžírá slova, věty,
stravuje však jen stránky,
vzpomínku na vlahé rety
uchovám si pod spánky.
Autor A. L. McCawley, 25.08.2013
Přečteno 596x
Tipy 9
Poslední tipující: Týna, Ta co te ma v krvi rozpusteneho, whiolet, drew, Jozef Bojanovský, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí