Slunce ve skle

Slunce ve skle

Anotace: když léto končí...

pomalu léto usíná cizí vinou
tiše schoulené v náručí podzimu
my prohřátí jsme medovinou
Autor Ctirad Justus, 27.08.2013
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí