Průhledná

Průhledná

Anotace: lež

Koupil jsem si malinkatou
lží černou díru
za co?
můj příslib mlčet líp matou
světla vesmíru
za comp

usedá infověk vesměs
rozpuštěn ve lžích
zcela
když létat neumí přes les
zákonů střev z břich
střemhlav

mám černou díru mezi rty
nepolíbíš mě?
směj se
usmát se můžu stěží, Ty
spíš.. se míň lišme
v něze
Autor Petbab, 02.09.2013
Přečteno 560x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí