Paralely

Paralely

Anotace: rovnoběžky

Zamilován do paralelního vesmíru
do ní
hned nato rozjel pod Parnasem věštírnu
v ohni

omfalos, ten pupek světa vše vyjeví
ona
věštba sama přišla v rouchu Evy
volná

odtud k němu na dotek rtů, žár sešlápla
nohou
od beder, footfetišizmu zalkla ďábla
dlouhou

paralelní druhou, stejnou do páru ať
věští
zamilován oči sklopil do obou pat
kleští
Autor Petbab, 18.09.2013
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí