Z našeho světa

Z našeho světa

Anotace: ...kocovina...

Ztratil jsem kus světa
přibližně tvých rozměrů
třídím si vzpomínky
na našich pár večerů

prý přeháním
šepotem lichotek
tvé hlavě na mé hrudi
při hřátí rukou
který tě často studí

z čela jsem ti vlasy sbíral
i když jsi zrovna spala
počítal nádechy
byl šťasten z mála

náš svět je pryč
přítomnej zůstal
jen můj chtíč
Autor Matty09, 07.10.2013
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, terezkys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec mi to vyznění celkem boří, jinak se mi to docela líbí...

07.10.2013 19:16:52 | Robin Marnolli

I bezbřehý romantici mají svý...

07.10.2013 19:25:10 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí